Navigation: Quicklink   
Start  > Privat
 
 Opdateret 08-10-05  
Jan Elleby

Velkommen til!

Eftersom du har klikket dig frem til denne side må det være fordi du er interesseret i, hvad for en fyr jeg er, så lad mig straks gå til sagen.

Mit navn er Jan Elleby, og betragter mig selv som passioneret bjergbestiger, hvilket også fremgår af store dele af dette site. Jeg har gået i bjerge og besteget dem i over 20 år, og kan på nuværende tidspunkt betragte mig som en af de danskere som har besteget flest bjerge over 4000 meter i Alperne. Du kan læse nærmere om mit bjergbestignings-CV her.

Det har dog ikke været mig muligt at blive rubriceret som alpinist på de offentlige blanketter, så her står jeg stadig opført som skoleelev! Rent faktisk er jeg dog uddannet som merkonom i økonomistyring og har senest arbejdet som økonomiansvarlig på borgmestergangen på Vallensbæk Rådhus, en stilling jeg har varetaget til gensidig tilfredshed frem til i år.

Når ikke jeg bestiger bjerge, vandrer i dem eller løber en tur, eller jonglerer med budgetter på rådhuset, tilbringer jeg en stor del af min fritid bag skærmen. Dels med at varetage min funktion som kasserer og medlemsadministrator i Dansk Bjergklubs bestyrelse, og dels med at vedligeholde dette site. Det skal dog ikke tages som udtryk for, at jeg interesserer mig særligt for computere; for mig er en computer blot et værktøj, der gør visse arbejdsfunktioner lettere.

Jeg har altid tilstræbt at videreformidle de oplevelser jeg har haft i bjergene og andetsteds, hvilket er den drivende kraft bag udbygningen af dette site. Og det har også afstedkommet en lang række artikler i Dansk Bjergklubs tidsskrift samt et bidrag til klubbens jubilæumsantologi 2001. En decideret bog i mit navn lader dog vente på sig. Hvad mine interesser i øvrigt angår kan jeg anbefale du tager et kik på min klumme Weblog, som jeg for tiden opdater hver tredie dag.

Det er dog ikke blot oplevelser jeg videregiver, jeg forsøger også at gøre mit til at introducere vordende bjergbestigere til det oplevelsesrige liv i bjergene. Således har jeg tidligere varetaget Dansk Bjergklubs alpinkurser, ligesom jeg for tiden regelmæssigt arrangerer reblederture for klubbens medlemmer. Jeg afholder dog også kommercielle alpinkurser og guidninger på de lettere bjerge i Alperne.

Sidst, men ikke mindst, skal jeg nævne, at hvis du er kommet direkte frem til denne side via www.janelleby.dk bør du besøge Start- og Quicklink-siderne, som er henholdsvis indgangsportal og sitemap for mit site www.viaalpina.dk.

God fornøjelse !Interne links:

CV Bjergbestigning
CV Løb & sport
Foretrukne
Filosofi
Makkere
ViaAlpina startside
Quicklink
Eksterne links: