Navigation: Quicklink   
Start  >  Nyheder  > 19. marts 2004
 
 Uploaded 19-03-04  
Ötztal

Seneste nyheder:

19. marts 2004 Rebledertur til Zinal medfører massiv upload af ny information på ViaAlpina
  Det har været varslet en lille måneds tid, men nu er det så vidt at jeg kan blænde op for introduktionen af ikke blot én, men hele to nye dale her på ViaAlpina. Lige siden lanceringen af dette site i 2001 har kernen været min præsentation af mulighederne for bjergbestigning i de centrale dele af Wallis: i 2001 åbnede jeg ballet med Saastal, året efter fulgte Mattertal trop, og her i 2004 udbygger jeg så informationerne med Val d'Anniviers, herunder Val de Moiry og Val de Zinal. Årsagen til dette er selvfølgelig den annoncering af en rebledertur til Zinal for Dansk Bjergklubs medlemmer som jeg afholder til sommer, med det formål at potentielle deltagere her kan søge nærmere informationer om området. Samtidig er det også mindst lige så meget informationer af blivende værdi, idet de informationer jeg samler sammen op til reblederturene bliver liggende her til inspiration, også efter sommeren 2004. Henved 40 nye sider er der i den forgangne uge blevet lagt ud - halvdelen heraf består af rutebeskrivelser mens den anden halvdel er mere generel information om dalen samt beskrivelser af mine egne bestigninger i området.
Som en bonus har jeg også lagt informationer ud om Turtmanntal - ikke fordi der er så meget nyt at sige om denne dal, men mere fordi dalen ligger klemt inde mellem Mattertal og Val d'Anniviers. Idet de fleste informationer om Turtmanntals bjerge herefter er uploaded på ViaAlpina, har det været nærliggende også at tage denne dal med, for herved at komplettere billedet.
Endelig bør jeg retfærdigvis også nævne at jeg i samme moment har lagt marts måneds galleri ud på siden. Galleriet denne gang har dog ikke noget med hverken Turtmanntal eller Anniviers at gøre, men tjener til at markere 20-års dagen for min første skibestigning, som jeg foretog på Formokampen nær Høvringen i Norge den 18. marts 1984. Så der er rigeligt af nyheder at surfe rundt på, og jeg kan blot sige: God fornøjelse!
Rebledertur:   Zinal juli 2004
Informationer om:   Turtmanntal
Marts måneds galleri:   Den første skibestigning



  Tidligere nyhedsbreve:
22. februar 2004 Februar måneds galleri: En god lille vintertop
8. februar 2004 Januar måneds galleri: Travers af Aberdares
21. januar 2004 To nye gallerier på ViaAlpina.
2003 Nyhedsbreve 2003.