Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 20. december 2023
 
 Uploaded 20-12-23  

Seneste nyheder:

20. december 2023 Nyhederne kommer ikke længere månedligt
  Da jeg i sin tid, ved starten af det nye millennium, byggede hvad der skulle blive mit faste stillads for opbygningen af denne hjemmeside indførte jeg et link til de seneste nyheder på siden. Hvilket dog kun angav de overordnede nyheder og nye funktioner mens de regelmæssige opdateringer blev henvist til en side med samme navn. Men da der næsten aldrig kom nye funktioner eller overordnede nyheder til siden endte det med at blive for meget en tidrøver for mig, så i september besluttede jeg at nedfase den funktion, således at den kun blev brugt når jeg havde decideret nyt til siden.
Hvorvidt dette så rent faktisk er en nyhed kan der dog være flere meninger om, for denne nyhed er blot endnu en meddelelse om månedens galleri, som jeg har haft over tohundrede af gennem de mellemliggende år. Men det er nyt, at Nyheder siden august ikke længere vil være et fast månedligt indslag her på siden, ligesom min Weblog i juli 2002 ophørte med sin daglige udgivelse og derefter udkom mere uregelmæssigt indtil i 2004 hvor den stabiliseredes med en udgivelse hver tredje dag, som dog kunne suppleres de mellemliggende dage hvis der skulle være behov for det.
Som tidligere nævnt er denne måneds galleri blot den femte præsentation af et par af mine Converse Hi-top gummisko som typisk bruges på de hjemlige gader og stræder. For mig dog ikke så meget som mine daglige sko på mine forskellige ture i hjemlandet, men så sandelig mestendels i udlandet, og det overvejende på ujævnt terræn uden tydelige spor af sti men gerne i bjergrigt terræn, som en levendegørelse af at Converses sagtens kan bruges i mere 'uciviliseret' terræn.
På nuværende tidspunkt har jeg på den gode side af 30 par Converses, og der er ikke nogen af dem som jeg har smidt ud! De er alle i forskellige farver, og det er vel også den store farverigdom der har gjort, at jeg har taget Converse til mig som en god dagligdags sko, selv om jeg med mine stigende knæproblemer ikke bruger dem så meget som før. Men jeg har en praksis om at Converses først er gået til når de er lige på nippet til at falde fra hinanden på grund af slitage.
Jeg har her blandt mine Nyheder fire gange tidligere præsenteret en særlig udgave eller farve blandt mine Converses, og det var mine Optical White sko fra 2003, som jeg præsenterede her på siden i november 2013, mine violette og gule 2 tone Hi-Tops fra 2004, som jeg præsenterede her på siden i november 2019, mine Fire Converses fra 2003, som jeg præsenterede her på siden i januar 2021 og mine Carolina Blue fra 2004 i de argentinske nationalfarver, som jeg præsenterede her på siden i januar 2023 da de primært blev brugt på mine to ekspeditioner i Argentina.
Mens de tidligere fire gallerier har omhandlet Converse sko, som jeg har købt i årene 2003-2004 har jeg denne gang taget fat i et par fra det gamle millennium, da de ligger her tilbage fra 1998, og de er således 25 år gamle i år. Men det er vel naturligt, da det første par blev præsenteret 10 år efter jeg havde købt dem, og de tre følgende par var henholdsvis 15, 18 og 19 år gamle da de blev præsenteret - og på det sidste billede af disse røde Converses er de 12 år gamle.
December måneds galleri:  Gode gamle røde Converses  Tidligere nyhedsbreve:
17. august 2023 Weekendtur til Gribskov
27. juli 2023 Gensyn med squeezerian
14. juni 2023 En omvendt vandretur, del 3
15. maj 2023 Gennem morgentågen ned til Grindelwald
18. april 2023 Morgenture i Kildevældsparken
13. marts 2023 Ny indfaldsvinkel for gallerierne
12. februar 2023 Til Portugal efter torsk
12. januar 2023 Converses i indmarch til basecamps
2022 Nyhedsbreve 2022.