Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 17. august 2023
 
 Uploaded 17-08-23  

Seneste nyheder:

17. august 2023 Weekendtur til Gribskov
  Det er godt nok længe siden at jeg har brugt telt og sovepose for at kunne nyde en nat i det fri. Naturligvis fordi jeg i tre år har haft begrænset mobilitet på grund af mine knæoperationer, men at det skulle være otte år siden står dog som noget af en afklapsning til mig hvis jeg da ikke vil bruge ordet øretæve! For jeg vidste da godt at det var længe siden at jeg havde hevet teltet ned fra hylden, og at jeg de sidste mange gange kun havde hevet soveposen frem når jeg skulle overnatte i Eriks sommerhus eller hos andre venner.
Men seneste gang var faktisk weekenden den 22-23. august 2015, hvor jeg havde foretaget en enkelt overnatning i Gribskov, så det var meget længere siden end jeg regnede med. Og selv om jeg flere år derefter havde mulighed for at lave endnu en tilsvarende tur blev det aldrig til noget. Og fra 2019 og fremad sørgede mine kalveknæ og de deraf følgende knæoperationer for, at det knap nok var muligt for mig at slæbe på en tung rygsæk.
Så det er nu otte år siden at jeg har foretaget sådan en simpel overnatningstur, så det er vel på høje tid at jeg foretager sådan en tur igen. Omend jeg stadig er begrænset med hensyn til mine bevægelser, og stadig husker hvor bøvlet det var i 2015 at krabbe rundt på jorden for at slå mit telt op, så er det jo en forholdsvis overkommelig opgave - og derfor kan en tur som denne, jeg har udvalgt som denne måneds galleri, måske nok være en igangsætter for en tilsvarende tur.
Til forskel fra den foregående tur i 2014, som jeg tidligere havde udvalgt billeder fra til et andet arkiv, var turen her i 2015 en tur, hvor jeg ud over turen fra Kagerup til den lejrplads jeg kaldte Camp4 også foretog en lokal tur ned til Gribsø og rundt om denne, en lokal tur, som lagde yderligere 5 km vandring til den tur jeg i forvejen lavede fra Kagerup og tilbage.
Dette galleri er så mere fokuseret på turen fra Camp4 til Gribsø, rundt om denne og tilbage til lejren igen end så mange billeder om lejrslagning og de hyggelige stunder jeg havde i lejren. Men sådanne billeder har jeg jo allerede fra turen i 2014, så dette galleri vil være et udmærket supplement. Så det er primært de billeder jeg har fra Gribsø-delen som er denne måneds galleri.
August måneds galleri:  Rundt om Gribsø  Tidligere nyhedsbreve:
27. juli 2023 Gensyn med squeezerian
14. juni 2023 En omvendt vandretur, del 3
15. maj 2023 Gennem morgentågen ned til Grindelwald
18. april 2023 Morgenture i Kildevældsparken
13. marts 2023 Ny indfaldsvinkel for gallerierne
12. februar 2023 Til Portugal efter torsk
12. januar 2023 Converses i indmarch til basecamps
2022 Nyhedsbreve 2022.