Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 30. april 2012
 
 Uploaded 30-04-12  

Seneste nyheder:

30. april 2012 IFSC bringer mig til Bratislava
  Gennem efterhånden mange år har mit engagement inden for bjergbestigning bragt mig stort set kloden rundt, og her tænker jeg ikke bare på de mange rejser og ekspeditioner, jeg har foretaget med tiden, men specielt på de mange rejser jeg har foretaget for at deltage i diverse møder indenfor specielt UIAA, men siden 2007 også i IFSC, de internationale bjergbestiger- og klatreforbund. Disse ture har bragt mig spændende steder uden for Europa som Singapore, Banff og Matsumoto, men naturligt nok vel især i Europa, der jo har den største koncentration af medlemmer af disse forbund.
Det vil dog nok være en stakket frist, at jeg han deltage i disse møder, efter jeg først i 2010 forlod bestyrelsen i Dansk Bjergklub, og senere året efter hvor jeg også forlod bestyrelsen i Dansk Klatreforbund. Samarbejdet med Dansk Bjergklub ligger i dag på nulpunktet, og selv om Klatreforbundet tidligere har meddelt, at de gerne ser at jeg repræsenterer dem i UIAA, er det nok kun et spørgsmål om tid, inden man vælger nogle af de nye bestyrelsesmedlemmer til at repræsentere dem i stedet. Men i nogen tid endnu kan jeg stadig vise billeder fra nogle af de rejser af denne slags, som endnu ikke har haft sin omtale her blandt mine mange gallerier, og det er faktisk netop en tur af denne slags, jeg har hevet frem til denne måned.
Den derved udvalgte tur er en tur til Bratislava, som jeg foretog i juni 2009, hvor jeg skulle repræsentere Klatreforbundet ved plenarforsamlingen i IFSC, og når nu jeg var i Bratislava i Slovenien, et land, jeg ikke tidligere havde besøgt, var det nærliggende at lægge en dag oveni for egen regning, så jeg også kunne få mig et indtryk af byen. Desværre var der dog ikke tid til også at komme ud i naturen, da jeg kun havde en weekend til rådighed, men søndagen havde jeg dog ledig til at kunne se mig lidt om i Bratislava, Sloveniens hovedstad.
April måneds galleri:  Besøg i Bratislava



  Tidligere nyhedsbreve:
31. marts 2012 En tur på River Walk i Lansing
27. februar 2012 Gradvis introduktion af Hallandsleden
29. januar 2012 På opdagelse i Valle de Colorado
2011 Nyhedsbreve 2011