Navigation: Quicklink   
Start  >  Nyheder  > 25. december 2002
 
 Opdateret 06-03-03  
Ötztal

Nyhedsbreve 2002:

25. december 2002 Årets julegave: Version 3.00 af viaalpina.dk.
  Med det sidste nyhedsbrev i år er det mig en glæde at kunne meddele, at version 3.00 af www.viaalpina.dk nu endelig er kommet på plads. Udadtil er den første ændring man bemærker, at der er kommet to nye startbilleder, hvor man fra det første startbillede nu har mulighed for at gå direkte til sektionen om bjergbestigning, et ønske jeg flere gange har hørt ytret. De største ændringer får man dog et overblik over på hovedsiden, hvor der er kommet fire nye sektioner på siden samt et ressoucemodul, der fortæller lidt mere om hjemmesiden, og samtidig skulle gøre det lidt lettere at finde rundt på siden.
Sammen med de eksisterende sektioner om vandring og bjergbestigning danner de fire nye sektioner mit hovedmodul, som jeg forventer vil blive løbende udbygget i løbet af 2003. Ud fra de kommentarer jeg har modtaget om ViaAlpina det seneste års tid er der især to områder jeg burde skrive lidt mere om, og det ene område er den mere private side af mig selv, hvilket nu burde være opfyldt med den første sektion Privat. Det andet område, den kommercielle side om guidning i bjergene må dog vente en stund endnu; i stedet er der nu kommet en lille sektion om mine forskellige civile beskæftigelser. Den tredie nye sektion venter jeg mig en del af. Den vedrører sport og primært løb, og jeg har lagt op til at den kan udbygges med forskellige løbsbeskrivelser og træningsplaner. Når jeg får opdateret min ældste sektion om vandring, hvilket jeg forventer vil ske i løbet af foråret 2003, vil sektionerne om vandring, bjergbestigning, information og løb nærmest smelte sammen og give nok den mest dybtgående beskrivelse af mine geografiske kerneområder man vil finde på nettet.
Endelig skal det også nævnes, at jeg også har udbygget med to CV'er, dels et for bjergbestigning og dels et for den nyoprettede sektion om løb og sport. Med tiden vil der også blive lagt CV'er ud for de fire andre sektioner i hovedmodulet, hvorved alle seks farver i det nye logos regnbue vil være behørigt repræsenteret. Så der er rigeligt at kigge nærmere på her i de afslappede juledage. God fornøjelse!
ViaAlpina, version 3.00:  Start  Tidligere nyhedsbreve:
18. december 2002 December måneds galleri: Nytår på Vertens tag.
16. november 2002 November måneds galleri: Kort før lukketid.
7. oktober 2002 To nye gallerier!
24. august 2002 August måneds galleri: Sommer på Helgenæs.
10. juli 2002 Juli måneds galleri: En ny rute på et Zermatter bjerg.
26. juni 2002 Juni måneds galleri: Den bedste normalrute.
16. juni 2002 Ny portal til Mattertal: Rebledertur Randa.
28. maj 2002 Maj måneds galleri: Rebledertur til Fluchthorn.
26. april 2002 April måneds galleri: Forår i Okertal.
25. marts 2002 Marts måneds galleri: Tre i én.
23. februar 2002 Februar måneds galleri: Vinterbestigninger i Chamonix.
21. januar 2002 Alle informationer om Saastal er nu lagt ud på ViaAlpina.
6. januar 2002 Januar måneds galleri: Kullen Klassikere.
2001 Nyhedsbreve 2001.