Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 30. april 2011
 
 Uploaded 30-04-11  

Seneste nyheder:

30. april 2011 Endnu en etape på Hallandsleden
  Der har ikke været de store nyheder her på sitet i den senere tid, så atter en gang vil jeg rette søgelyset mod den største opdatering, der har fundet sted her i den forgangne måned, nemlig det månedlige nye galleri her på siden. Og i mangel af større input fra usædvanlige eller spændende ture har jeg også denne gang valgt en stribe billeder fra en nylig tur i lokalområdet, nemlig en weekendtur på Hallandsleden, som fandt sted tidligere på måneden.
Jeg havde jo i maj 2006 som eksperiment foretaget en vandretur vestpå fra Markaryd, således at jeg havde afdækket alle fire verdenshjørner fra Markaryd, og det var mine intentioner at komme ud et sted på Hallandsleden for derved at danne mig et indtryk af, hvordan servicen var på denne vandrerute, sammenlignet med så mange andre vandreruter.
Ideen fungerede meget fint, for kort efter jeg var mundet ud på Hallandsleden kom jeg forbi et vindskydd, som ikke var markeret på noget kort, og derved erfarede jeg, at vindskydds og andre serviceanordninger på Hallandsleden ikke nødvendigvis kunne aflæses af kortet. Hvilket betød, at når man vandrede på Hallandsleden skulle man være forberedt på lidt af hvert, og at man under alle omstændigheder skulle kunne være komplet selvforsynende.
Den tur havde jeg så sluttet i Koarp, hvor Hallandsleden munder ud i Skåneleden, og i februar 2009 havde jeg så sammen med Allan prøvet at vandre selve Hallandsleden, blot den den anden vej mod nord denne gang, og med udgangspunkt i Våxtorp, hvorfra jeg kunne komme ind på den del af ruten jeg allerede havde vandret. Egentlig ville jeg dengang oprindeligt have fortsat helt til Mästocka, men bøvlet vejr og tvivlsomme busforbindelser gjorde at vi måtte afslutte i Knäred i stedet, og siden var jeg gentagne gange blevet punket, om ikke vi skulle fortsætte den afbrudte tur.
Det var så lykkedes her i april, hvor vi vendte tilbage til Knäred og nu ikke alene fik vandret frem til Mästocka, men også videre frem til Simlångsdalen, som jeg havde haft et godt øje til, siden jeg i maj 2000 var kørt igennem der med bussen fra Bolmen.
Så denne gang er månedens nyhed en stribe billeder fra det sydlige Halland. God fornøjelse!
April måneds galleri:  Vandring til Mästocka



  Tidligere nyhedsbreve:
30. marts 2011 Et tilbageblik på Anhalter Bahnhof
2. marts 2011 Et spadestik i Rom
30. januar 2011 Ekspedition til Mercedario
2010 Nyhedsbreve 2010.