Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 31. oktober 2012
 
 Uploaded 31-10-12  

Seneste nyheder:

31. oktober 2012 På basislejr i de smålandske skove
  Nu er jeg så småt ved at få lagt eventyret til Australien bag mig, så nu er det ved at være på tide at kigge på de lidt mere hjemlige forhold. For jeg skal nok vende tilbage til Australien, både i et senere galleri her og også rent fysisk.
Jeg vil nemlig her tage fat i en gammel traver, nemlig en af mine mange ture til Sverige, og netop den tur jeg foretog til Vitasjö i oktober 2009. Den tur var nemlig noget usædvanlig, for til forskel fra mine traditionelle vandreture havde jeg denne gang etableret en standlejr, hvorfra jeg tog på dagture i nærområdet. Hvilket også gav mulighed for lidt afslapning, idet den tur til Vitasjö var klemt inde mellem min dengang årlige tur til UIAAs generalforsamling, som dette år fandt sted i Porto, og så et besøg hos min kammerat Chris i Newbury, England.
Dennne tur gav også mulighed for ikke bare at foretage korte vandreture i nærområdet, men også lave en længere dagtur til søen Mäen. Og også besøge en form for lokalt museum for gamle maskindele samt ikke mindst foretage en løbetur i området. Hvilket var første gang jeg foretog en løbetur under en vandretur, en idé jeg længe havde fiflet med, men ikke havde gennemført på grund af usikkerhed over kvaliteten af skovvejene. På denne tur fik min idé for første gang anvendelse, og det blev en rigtig god løbetur i de øde smålandske skovområder, en mulighed jeg sidenhen har taget til efterretning og gennemførte igen på min seneste vandretur med Allan.
Så klik ind på månedens galleri og tag med på en kombineret løbe- vandre- og afslappertur til Vitasjö i de øde smålandske skove!
Oktober måneds galleri:  Basislejr Vitasjö



  Tidligere nyhedsbreve:
23. august 2012 Det forlegne bjerg
30. juli 2012 Før verden gik af lave
16. juni 2012 ViaAlpina skifter gradvist indhold
20. maj 2012 Forsøg på Californias top
30. april 2012 IFSC bringer mig til Bratislava
31. marts 2012 En tur på River Walk i Lansing
27. februar 2012 Gradvis introduktion af Hallandsleden
29. januar 2012 På opdagelse i Valle de Colorado
2011 Nyhedsbreve 2011