Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 18. august 2020
 
 Uploaded 18-08-2020  

Seneste nyheder:

18. august 2020 Til Florida for at bryde
  Jeg havde efterhånden i adskillige år taget til Deltas camp i grænseområdet mellem Maryland og Pennsylvania, og jeg havde adskillige gange suppleret den tur med en brydekamp i det amerikanske. Nogle gange har jeg suppleret med en sviptur til New York, og en enkelt gang med et par dage i Puerto Rico. Men i 2019 valgte jeg at indlede med et par dage i Florida for at bryde med et makkerpar bestående af Mike og Tony.
Jeg havde aldrig været i Florida før, men den sommer havde luftfartsselskabet Norwegian oprettet en ny rute, der fløj direkte fra Kastrup til Orlando. Og det var Orlando, der var den nærmeste internationale lufthavn til der hvor Mike og Tony boede. Og fra Orlando kunne jeg et par dage senere flyve med United direkte til Newark og efter besøget hos Delta fortsætte med det portugisiske selskab TAP hjemover via Lissabon.
Således fik jeg et par dage sammen med Mike og Tony, som boede i Lady Lake, som var en af de mange småbyer, der udgjorde The Villages, et community, der var bygget på den åbne prærie, og som mestendels var et resort for pensionister og andre, der havde trukket sig tilbage for at nyde deres otium. Tony arbejdede som salgsmedarbejder og futtede rundt i sin golfvogn mens Mike var aktivitetsforstander ved et af de mange aktivitetscentre der lå i The Villages. Men de brydede begge to og havde begge bestilt ferie for de dage hvor jeg ville komme på besøg.
Mandag aften landede jeg så i Orlando og blev selvfølgelig samlet op af Mike og Tony selv om de havde en god times kørsel til lufthavnen. Men sådanne lange transportafstande vænner man sig nok til når man bor i USA med den begrænsede offentlige transport man gør sig i der.
Tirsdag brugte vi så hele dagen til at gøre noget sammen. Jeg ville naturligvis gerne danne mig et førstehåndsindtryk af The Villages, og Mike førte os på en rundtur til flere af småbyerne der. Han havde udvalgt Brownwood som et fint eksempel på den stil man bygger i The Villages. Hvilket var ganske interessant, for selv om hele området først var begyndt at blive bygget for en snes år siden havde man gjort meget for at få bygningerne til at virke gamle og oprindelige. Men der var også andet at se på da vi kom på en travetur ud i sumpen til alligatorerne. Faktisk virkede det temmelig hyggeligt, og stedet kunne minde mig om La Santa Sport, så det var lige før at jeg kunne lokkes til selv at købe en bopæl der.
Selv om det ikke umiddelbart virkede som om det var et sted hvor man kunne finde brydere havde Mike og Tony flere gange haft brydere på besøg, og Mike fortalte mig at når jeg kom næste gang ville han sørge for at invitere andre brydere så vi kunne holde en mindre turnering. Så vil jeg bare håbe på at jeg lige kan få en dag til at justere mit jetlag.
Men sandsynligvis bliver det ikke i The Villages vi kan mødes næste gang. Mike og Tony overvejer at flytte til St Petersburg, som er mindre Trump-venlig end The Villages. Tænk at sådan en indenrigspolitik skal have indflydelse på ens valg af bopæl og muligheden for at bryde.
August måneds galleri: Besøg i The Villages



  Tidligere nyhedsbreve:
6. juli 2020 En hemmelig tur til Topalihütte
11. juni 2020 Sidste chance for vandring inden knæoperationen
4. maj 2020 Længsel efter Midtsverige
6. april 2020 Tidligt spor af Global Warming
6. marts 2020 Chicago: Porten til prærien
8. februar 2020 Inden sneen smelter
8. januar 2020 Australien brænder!
2019 Nyhedsbreve 2019.