Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 9. september 2020
 
 Uploaded 9-09-2020  

Seneste nyheder:

9. september 2020 Seks år i bondage
  Her i starten af september har jeg i snart flere år været aktiv deltager i Delta's bdsm camp i grænseområdet mellem Maryland og Pennsylvania, men det var en lang vej til at kunne nå så vidt. For det er over ti år siden at jeg for første gang hørte om det event.
Jeg blev inspireret dertil da Felix afholdt sit eget bondage party på sin gård i Østskåne for over ti år siden, men det lod ikke til at kende noget til Delta. Alternativet var at søge vidt og bredt på Recon for at finde nogen, der måske kendte til Delta, og fandt derved efterhånden ud af så meget at Delta fandt sted i USA, og at man ikke bare kunne tilmelde sig, men kun kunne deltage med forudgående invitation med mindre man i forvejen var medlem af Delta.
Min research viste dog at der var alternativer til Delta. For eksempel var der et lignende event der fandt sted på den amerikanske vestkyst og der var også et som fandt sted i Chicago-området, men i hvert fald sidstnævnte fandt sted på et hotel, og en af de ting, der havde gjort Felix' party en succes var, at det fortrinsvis fandt sted udendørs, og det havde jeg efterhånden fået en forståelse for at Delta også gjorde. Der var også et event på en gammel østtysk militærbase nær Rostock som kunne komme på tale, men efter hvad jeg kunne se på de billeder jeg fandt derfra så det ikke ud til at man respekterede hinanden der.
Så det lod ikke til at der var noget rigtigt alternativ til Delta, så derfor skulle jeg 'bare' få nogen til at invitere mig. Men hvor fandt jeg denne 'nogen'? Jeg kunne nok forestille mig at jeg kunne finde en sådan invitationsgiver et sted i USA, og da Felix også havde anbefalet mig Recon tilbragte jeg lang tid der for at finde nogle mulige venner der kunne hjælpe mig på vej.
Om ikke andet så gav det mig en god indfaldsvinkel til det amerikanske kontinent. I 2013 havde jeg charmet mig ind hos Dr. MadMax i Ottawa og han havde tidligere inviteret andre fyre til at deltage i campen. Han var dog ikke længere aktiv i Delta, men en af hans venner i byen var medlem af Delta. Jeg mødte så denne ven til en session nogle få dage før jeg skulle flyve hjem fra Ottawa, og han skulle da nok sørge for at jeg fik en invitation til Delta.
Og i november samme år besøgte jeg så min ven John i New Jersey, og da jeg fortalte ham om mine udfordringer med at komme til Delta sagde han blot, at han da sagtens kunne sponsorere min deltagelse.
Så i 2014 kom jeg til Delta for første gang og har siden været der hvert år. Undtagen altså lige i år, hvor eventet er blevet aflyst på grund af corona. Og det er netop årsagen til at jeg finder det passende at fokusere nærmere på disse første seks år jeg har været på Deltas camp.
September måneds galleri: Delta 2014-2019



  Tidligere nyhedsbreve:
18. august 2020 Til Florida for at bryde
6. juli 2020 En hemmelig tur til Topalihütte
11. juni 2020 Sidste chance for vandring inden knæoperationen
4. maj 2020 Længsel efter Midtsverige
6. april 2020 Tidligt spor af Global Warming
6. marts 2020 Chicago: Porten til prærien
8. februar 2020 Inden sneen smelter
8. januar 2020 Australien brænder!
2019 Nyhedsbreve 2019.