Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 20. september 2016
 
 Uploaded 20-09-16  

Seneste nyheder:

20. september 2016 Videre fra Lac de Moiry til Bouquetins
  Det er desværre længe siden at jeg har besteget et ærligt bjerg som jeg kan bringe billeder fra her i galleriet. Hvilket naturligvis også skyldes, at de fleste bjerge jeg har besteget har været dengang jeg stadig tog billeder med spejlreflexen. Og dias kan man jo ikke bruge på en hjemmeside, hvor alt jo skal være digitalt. Så jeg har besteget mange bjerge, som aldrig har været vist her i galleriet, men det skyldes som bekendt tekniske årsager.
Men i 2004 besteg jeg en række bjerge i løbet af en alpetur, og fandt tilfældigvis ud af, at jeg aldrig havde bragt billeder fra den tur her i galleriet. Hvilket jeg så besluttede at gøre noget ved i juni da jeg valgte at bringe nogle billeder fra denne turs første bestigning af et bjerg, nemlig Corne de Sorebois.
Corne de Sorebois var dog ikke det eneste bjerg jeg besteg på den tur, men det var ikke det eneste, hvorfor jeg nu er gået et skridt videre med det næste bjerg jeg besteg på den tur. For da jeg havde overskredet Corne de Sorebois fra Zinal og var nået ned til Lac de Moiry på den anden side tog jeg ikke tilbage til Zinal, som man ellers skulle tro.
For jeg benyttede mig af turen over Corne de Sorebois for at nå frem til Lac de Sorebois, hvor den egentlige bjergtur ville begynde, for ved at gå over Corne de Sorebois behøvede jeg jo ikke at tage bussen ned til Vissoie og op i Moiry-dalen for at nå frem til Lac de Moiry. I stedet kunne jeg få den friske luft over Sorebois, se hvordan sneforholdene i højden var og samtidig spare pengene til busbilletten.
Så nu går jeg et skridt videre med opstigningen fra Lac de Moiry til Cabane de Moiry og den efterfølgende bestigning af Bouquetins, hvilket er beskrevet her i dette galleri.
September måneds galleri: Bestigning af Bouquetins  Tidligere nyhedsbreve:
19. august 2016 Marathon i over fire kilometers højde
27. juli 2016 50 år med Harrestrup Å
26. juni 2016 En bjergtur jeg stadig burde kunne gennemføre
30. maj 2016 En naturoplevelse i det gamle DDR
28. april 2016 En miniferie til Alperne
22. marts 2016 I Washingtons skærgård
29. februar 2016 På jagt efter nye lejrpladser
25. januar 2016 Iran på vej mod et nyt turist-boom
2015 Nyhedsbreve 2015.