Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 21. august 2022
 
 Uploaded 21-08-2022  

Seneste nyheder:

21. august 2022 Fra løbetur til travetur
  Det var nu henved tre år siden at jeg var blevet tvunget til at holde op med at løbe på grund af mine udfordringer med mine kalveknæ, der havde tvunget mig til at få foretaget disse knæoperationer i 2019 og 2021. Hvilket ikke umiddelbart var noget jeg brød mig om da jeg kunne mærke hvordan min fitness svandt ind måned efter måned. Jeg var dog begyndt at løbe igen her i foråret, men ellers havde jeg måttet tage til takke med at gå nogle regelmæssige traveture så jeg i det mindste kunne holde lidt bevægelse i mine ben.
For så vidt var det nu en ganske udmærket ting da jeg havde en lang række ruter jeg kendte fra mine tidligere år som løber, og selv om de fleste af disse ruter var for lange når jeg ikke længere kunne løbe dem men måtte nøjes med at gå dem i skridttempo gav de i det mindste en indikation af hvor der var en forholdsvis spændende natur at trave rundt i. Deudover havde jeg i længere tid været opmærksom på at skulle løbe på et blødt underlag, hvilket også var aktuelt når nu jeg havde disse proteser.
Gallerimæssigt havde jeg gennem mange år udvalgt billeder fra de forskellige mange bjergture jeg havde foretaget gennem årene, men det blev jo først noget begrænset når jeg måtte skifte fra analoge til digitale billeder og jeg derfor ikke længere kunne trække på mit omfangsrige billedarkiv. Og da jeg få år senere lavede færre bjergbestigninger måtte jeg spæde gallerierne op med en løbetur i ny og næ - mens traveture har aldrig rigtigt haft min bevågenhed, med mindre det var nogle gode flerdagshikes - hvilket der i sagens natur også blev færre af i de seneste år.
Jeg har dog en håndfuld traveture, som jeg har kunnet benytte mig af når jeg gerne vil have nogle billeder fra den natur jeg bevæger mig rundt i, og for denne måned har jeg valgt at slå ned på Geelskov, som var et af de første skovområder jeg fokuserede på når jeg gerne ville løbe en tur ude i naturen og ikke følte mig tilfredsstillet med de mange landevejsløbeture, der ellers udgjorde størstedelen af mit løbepensum.
Jeg har godt nok udvalgt billeder fra Geelskov tilbage i 2010, men dengang var det af min lange variant, hvor jeg også tog Ravnholm og Egekrogen med, for det var den variant jeg løb dengang jeg havde ben til det - og i øvrigt var det før mit foretrukne og mest udfordrende hjørne af skoven blev fældet. Denne variant kommer jeg nok aldrig til at løbe igen, så derfor er det måske meget passende at jeg viser hvordan varianten ser ud her i 2022.
Så tag med på en lille hyggelig travetur i Geelskov, sådan som jeg traver den gamle velkendte rute her i 2022.
August måneds galleri: Travetur i Geelskov



  Tidligere nyhedsbreve:
21. juli 2022 Trilogien i Valais afsluttes
2. juni 2022 Nabolagets vandremuligheder
7. maj 2022 Videre mod Torsby fra syd
17. april 2022 Bjergbestigning for bjergelskere
10. marts 2022 Forårsfornemmelser
17. februar 2022 Tredje bestigning under bivuakturen i nordlige Wallis
14. januar 2022 Efter Mercedario og San Juan
2021 Nyhedsbreve 2021.