Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 24. september 2019
 
 Uploaded 24-09-2019  

Seneste nyheder:

24. september 2019 Kungsleden fra syd
  Siden jeg blev ramt af den blodprop i 2013 har det overordnet set gået ned ad bakke for min krop. Efter de første år, hvor det så ud til, langsomt at gå bedre med min mobilitet, så har det det seneste års tid gået tilbage igen. Muligvis det skyldes at jeg ikke har kunnet lave de fysiske aktiviteter som jeg ellers har været vant til at foretage mig, og som min krop også har et naturligt krav på.
Men efter det mislykkedes for mig at jeg kunne få bevilget et fleksjob, og jeg i forsøget derpå overanstrengte mine ben så jeg blev indstillet til en førtidspension i stedet, har jeg nu udsigt til at kunne få 'repareret' mine gode ben med at få to nye knæ ved en operation på Bispebjerg Hospital.
Udsigten til at kunne bruge mine ben normalt igen har så inspireret mig til at genoptage mine planer om at tage på en længere vandretur igen, noget der ikke har været muligt i årevis. Men hvorvidt det bliver muligt, og i givet fald, i hvilket omfang, er dog ukendt, og vil fortsat være ukendt det næste halve års tid. Men man har jo altid lov til at drømme.
Jeg har jo længe bakset med tanker om en potentiel forlængelse af min tur op gennem Sverige, som jo i sin tid standsede i Mörkret ved kanten af Fulufjället, og hvor næste etape skulle føre mig op på en rigtig etape ad Kungsleden, og skulle føre mig til Grövelsjön, og dermed til den første Fjällstation.
Disse tanker har gjort det nærliggende for mig at finde en tur i mit arkiv som kunne udgøre denne måneds galleri. Men her har jeg det sædvanlige problem at jeg ganske vist har mange gode billeder fra fjeldet, men de foreligger desværre kun i analog form og kan derfor ikke bruges her på siden.
Men da denne måneds inspiration jo omhandler en mulig tilbagevenden til langdistancevandring på Kungsleden har jeg valgt at sætte spot på min tur i Dalarna, hvor jeg startede i Sälen og der vandrede ind gennem portalen til Kungsleden. Denne hændelse kunne være et indspark til mulige kommende ture på Kungsleden - så håber jeg bare at det regnfulde og snuskede vejr jeg havde den dag ikke bliver et varsel om vejret på en kommende tur.
Så hiv regntøjet frem i tiåret for denne tur og tag med på turen til Sälen og porten til Kungsleden.
September måneds galleri: Starten på Kungsleden  Tidligere nyhedsbreve:
20. august 2019 Starten på en odyssé gennem Alperne
26. juli 2019 På opdagelsesrejse i Danmark
15. juni 2019 En omvendt vandretur
9. maj 2019 Mercedario-turen nu tredelt
19. april 2019 Til Smokeout som ikke-ryger
12. marts 2019 Når gammelt bliver til nyt
17. februar 2019 Hvad brydning også kan føre til
16. januar 2019 På stranden med en dejlig fyr
6. januar 2019 Første nye engelske sider siden 2011
2018 Nyhedsbreve 2018.